5+1 nászajándék (egyedi ötletek, valós tippek)

Nászajándék ötletek tonnáival roskadnak a polcok, de mi az, ami megkülönbözteti az ifjú párhoz fűződő viszonyodat a többiekétől?
Jól jönne valami eredeti ötlet, néhány tipp? 

Akkor jó helyen vagy.

Számos esküvőn megfordulok ceremóniamesterként, és látok jobbnál-jobb ötleteket.

A kreativitás létráján megannyi fok létezik, nem kell pepecselned sem sokat, vagy fáradoznod, sorban állnod. Szuper nászajándék ötletek várnak rád. A VÉGE A LEGJOBB!

5. tipp: Édesség + ital = poén

Ragassz fel 2 doboz Raffaellot egy üveg pezsgőre. Kétoldalú ragasztóval, vagy ragasztópisztollyal. (Vigyázz, ne hűtsd be, mert a párás üvegre nem tapad, később a ragasztás könnyen lejöhet)

Szaszu és Laci kapták Budapesten ajándékba.

Nászajándék lehet édesség, ital kreatívan csomagolva

4. tipp: Lencse + pénz

Ugyanezen a Hamupipőke tematikájú esküvőn értelem szerűen lencseválogatós ajándékot adtak a jóbarátok. A lencse közé sok aprópénzt rejtettek, amit öröm lesz kiválogatni – gondolom.

Nászajándék Hamupipőke módra: éjfélig aztán kiválogatni!  

 

3. tipp: Karikatúra

Gloria és Bobby esküvőjén egy óriási karikatúrát kaptak ajándékba, ami aztán díszítheti a lakást is. Nagyon örültek neki. Ezt a képet én készítettem róluk.

Nászajándék más tollával ékesen: karikatúra

Nászajándék más tollával ékesen: karikatúra

5. tipp: Pénzes kép

A fentiek szintéziséből jön össze egy dekoratív kép, tele pénzzel. Remek ötlet, nem igaz? No, ez annyira jól nézett ki élőben Nóri és Gábor esküvőjén, hogy szerintem szívük sincs szétszedni. Igazi művészi aranytartalék.

Nászajándék: pénzből kép

Nászajándék: pénzből kép

 

 

 

 

 

 

1. tipp: Ajándékdal a pár sztorijából

A párról összegyűjtött érdekes, vicces, valós, vagy felnagyított információk alapján készül ez a végtelenül személyes dal. Percekig tart az ajándékozás vele, leköti az egész vendégsereget, igazán a párról fog szólni.

A dal lejátszása és meghallgatása után átadhatod Aranylemezen, ami egy örök emlék a párnak, és sokáig, sokszor meghallgathatják még.

Itt tudsz meg az ajándékdalról még többet: kattints ide!

“A könnyünk folyt a nevetéstől, az emlékek felidézésétől és a te rímbe szedett megfogalmazásodtól. A zene is hozzá illő.
A refrén hallatán teljesen készek voltak.” – írta Kriszta a párról az esküvő után.

A képeket készítették: Szabó Balázs, Hubadúr, Nemes Kitti, Első Látásra Wedding Photography, Páli Szilveszter