Az ajándékozás csakrái – 2. Víz

[fusion_builder_container hundred_percent=”no” equal_height_columns=”no” menu_anchor=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”center center” background_repeat=”no-repeat” fade=”no” background_parallax=”none” parallax_speed=”0.3″ video_mp4=”” video_webm=”” video_ogv=”” video_url=”” video_aspect_ratio=”16:9″ video_loop=”yes” video_mute=”yes” overlay_color=”” video_preview_image=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” padding_top=”” padding_bottom=”” padding_left=”” padding_right=””][fusion_builder_row][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ background_position=”left top” background_color=”” border_size=”” border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” spacing=”yes” background_image=”” background_repeat=”no-repeat” padding=”” margin_top=”0px” margin_bottom=”0px” class=”” id=”” animation_type=”” animation_speed=”0.3″ animation_direction=”left” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” center_content=”no” last=”no” min_height=”” hover_type=”none” link=””][fusion_text]

Az ajándékozás egyfajta kapcsolatteremtés, kapcsolódás, valós érzelmek kifejezése.

Azért, hogy őszinte legyen, örömmel és szeretettel éljük át minden percét, és sokáig emlékezzünk még rá, nagy odafigyeléssel kell készülnünk az ünnepre.

Persze csak akkor, ha igazán fontos nekünk az a személy, akit születésnapja, esküvője, házassági évfordulója, vagy más rendkívüli alkalomra meg szeretnénk lepni.

Az ajándékozásnak 7 csakrájáról fogok most beszélni. A csakrák alapján ez saját értelmezés.

2. A Víz – Öröm csakrája – Bűntudat zárhatja el

Hibáztatni másokat valamiért végtelen egyszerű.
Ennél már csak önmagunkat könnyebb hibáztatni. Ekkor csapódik ránk borzongató robajjal a bűntudat súlyos ajtaja. Természetesen habitusfüggő nagyon.

Szeretnél egyedi, személyes, kreatív ajándékkal kifejezni, mennyire szereted az ünnepeltet, de hibáztatod magad, hogy nem vagy kreatív. Hogy nem vagy tehetséges. Vagy hogy nem kísérletezgettél, gyakoroltál eleget.

Azt hiszed, nincs egy ötleted sem. Hibáztatod magad, hogy nincs időd pepecselni. Nem is tudsz pepecselni.

És eljön a gyors ajándékvásárlás ideje. Sikerül egy elmondhatatlanul pocsék, haszontalan ajándékot beszerezni, amivel ugyan letudod az ajándékozást, de nem mondtál el vele semmit. Annak az embernek, akit nagyon szeretsz, tisztelsz, ismersz.

Ha adtál már pocsék ajándékot, nem a te hibád. Ontják a boltok a sok drága értéktelen cuccot. Ez a legkönnyebb és leggyorsabb megoldás valóban.

Mindegy. Megtörtént. Az már a múlté. Meg kell bocsátanod magadnak.

Hogyan lehet elkerülni?

Tedd föl a kérdést, minek örülne a születésnapján, évfordulón, esküvőn. Nehéz eltalálni.
Lendülj ki ezért a sablonos megoldások végtelen síkjából.

Keress olyan ajándékot, ami más dimenziókat nyit meg az eddigi ajándékokhoz képest. Más érzékekre hatnak, élményt nyújtanak.

Keresd meg azt a lehetőséget, amivel már a készülődés is örömmel tölt el. Ekkor az ajándékba beleszivárog, és általa átmegy az az öröm, ami igazán boldoggá teszi az ünnepeltet.

Öltöztesd fel a szívedet, lelkedet a köszöntésre, mint a Kisherceg a Rókával való találkozásra.

[/fusion_text][fusion_text]

“Olyan jót nevettünk, hogy meg kellett hallgatni még egyszer
Nekem is meglepetés volt a házassági évfordulón, nem csak a férjemnek, mert megfogadtam a “tálalási javaslatodat”, és egyedül nem hallgattam meg.
Miután férjem észhez tért a meglepetésből, állandóan kérdezgette, hogy hogyan jutott ilyesmi eszembe
Huba, zseniálisan eltaláltad így ismeretlenül is, hogy milyenek vagyunk.
A dal rólunk szólt, nem túl terjengősen, általánosságok és pátosz nélkül. Érezhetően nem tömegtermék, igazán személyre (személyekre) szabott.”

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_2″ layout=”1_2″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_button link=”http://www.ajandekdal.hu” title=”Kattints ide az infókhoz!” target=”_self” link_attributes=”” alignment=”” modal=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” color=”default” button_gradient_top_color=”” button_gradient_bottom_color=”” button_gradient_top_color_hover=”” button_gradient_bottom_color_hover=”” accent_color=”” accent_hover_color=”” type=”” bevel_color=”” border_width=”” size=”” stretch=”default” shape=”” icon=”” icon_position=”left” icon_divider=”no” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=””]Szerintem is bűn lenne személytelen ajándékkal megjelenni.[/fusion_button][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_4″ layout=”1_4″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

A folytatás hamarosan következik.

Az előző részt is olvasd el:

Az ajándékozás csakrái – 1. Föld

[/fusion_text][/fusion_builder_column][fusion_builder_column type=”1_1″ layout=”1_1″ spacing=”” center_content=”no” hover_type=”none” link=”” min_height=”” hide_on_mobile=”small-visibility,medium-visibility,large-visibility” class=”” id=”” background_color=”” background_image=”” background_position=”left top” background_repeat=”no-repeat” border_size=”0″ border_color=”” border_style=”solid” border_position=”all” padding=”” dimension_margin=”” animation_type=”” animation_direction=”left” animation_speed=”0.3″ animation_offset=”” last=”no”][fusion_text]

A cikket írta:


üdv, Street Gábor – Hubadúr
trubadúr

Miért ne vinnél te is ilyen különleges ajándékot?
Nem csak az ünnepelt, hanem az összes jelenlévő élvezni fogja, téged pedig méltatni, milyen ötlettel rukkoltál elő.
Szívesen segítek. Neked is készülhet egy DAL SZERETETTEL.

Küldd be a történetet itt! A többi az én dolgom.

 

[/fusion_text][/fusion_builder_column][/fusion_builder_row][/fusion_builder_container]