Esküvői ajándék: “Szép emlék lesz újra meghallgatni”

/, Egyedi ajándék, Esküvőre, Időutazó fekete doboz, Képek, Nászajándék, Visszhang/Esküvői ajándék: “Szép emlék lesz újra meghallgatni”

és piruett-operett a Lánchídon
így kezdődött el ez a viszony…

A Budapesti Akadémiai Kórustársaság két oszlopos tagja megházasodott. Volt szerencsém az esküvőjüket levezetni. Remek buli kerekedett a Budafoki Tangazdaságban.

A fotó egy kis magyarázatra szorul: nem paradicsomokat dobáltak örömükben a vendégek, hanem a hangulatfény piros lámpái ejtettek rajtunk foltot. De kedvünket nem szegték mégse.

Ceremóniamesterként eligazítottam a násznépet a templomtól a Tangazdaságig, felkonferáltam a szükségeseket és egy alkalmas pillanatban gitárt ragadtam.

Hiszen az esküvő előkészületei alatt sokat beszélgettünk, elmesélték, hogyan jöttek össze, kinek milyen hobbija van (az egyik ugye a kórusmuzsika), és ebből gyúrtam össze az instant időutazáshoz a receptet.

„Szuper volt!
Kedves, személyes, és mint dal is tetszett!
Aranyosan adtad elő, nagyon élveztük! Szép emlék lesz újra meghallgatni.”

 

***
Én pedig gazdagabb lettem egy történettel.
És egy Csehtamásos dallal, hiszen e pár kedvenc énekesük stílusában született az Ajándékdal. Ja, és innentől egy napon ünnepeljük a házassági évfordulónkat (mindenki a saját feleségével. hihihi.)

>>> Szeretnék belehallgatni! <<<

Kattints ide, és küldök Mintadalt!

Ha nem vagy dalos ceremóniamester, hanem vendége vagy barátaid lagzijának, akkor is előadhatod, vagy lejátszhatod az általad elmesélt sztoriból általam megkomponált és felénekelt Ajándékdalt. Remek nászajándék!

/Fotó: Lugosi Péter/

 

Én is szeretnék egyedi dalt ajándékozni!

About the Author:

%d blogger ezt szereti: