“Laci magához szorított, azt mondta, soha ilyet még senki nem tett érte.”

Születésnapi ajándék: titkos dal, titkos szerelmi vallomás

Titkos dal. Nevezzük Anitának a hölgyet, aki még e-mailen keresztül is akadozva, remegve írta kérését:

“Egy nagyon szoros, titkos, barátság. Az illető akit a születésnapján fel szeretnék köszönteni az én legjobb ,,barátom”. Mert más nem lehet. Ő a legnagyobb támaszom.
Az elmúlt időkben sok rossz ért, és ő észrevett, felkarolt……stb. Ahogy ez lenni szokott. De mindketten tudjuk nem lehet jövőnk.”

Bevallom őszintén először nem értettem mindent tisztán, ezért rengeteget beszélgettünk arról, pontosan mit is szeretne. Elmesélte, mennyire gyötört az élete, mivel férje elhanyagolja a sok munka miatt, válásról szó sem lehet a nyilvánosságban vállalt szerepe miatt. Szerencsés nő mégis, mert volt, aki meghallgassa. Egy munkatársa segített neki vigasztalódni, de ahogyan ezt innen kívülről sejteni lehet, egymásba szerettek.

Tiltott barátság ez.

A feladat tehát egy titkos szerelmi vallomás a születésnap alkalmából.

Miért nem készült Aranylemez?

Aranylemez nyilván nem készülhetett, hiszen egy ilyen titkos érzelmes dal nem kerülhet ki a falra. Amikor elküldtem mp3-ban a Hubadúr-dalt, másnap érkezett egy visszajelzés, aminek nagyon megörültem.

“Drága Huba!

Nagyon korán dolgozni mentem, és ma borzasztó feszített nap volt.

Este fél 7-re értem haza. De alig vártam, hogy elmondjam, mennyire fantasztikus, amit csináltál. GYÖNYÖRŰ……

A legjobb dolog ami történt velem. És mivel hajnalban, mikor kávéztam nem bírtam ki, hogy ne hallgassam meg, hisz egyedül voltam, mindenki aludt meghallgattam.
Azóta, kívülről tudom. Egyszerűen elvarázsol. Egy életre szóló élmény.

Köszönöm hogy így, idegenként mindent elmesélhettem, és megértésedre, diszkréciódra találtam. Olyan mintha szereztem volna, egy új barátot. Pedig nem is ismerlek…..

Minden erőmmel azon leszek, hogy reklámozzalak. Mindent nagyon köszönök.
Remélem, még hallok rólad. Nagyon örülök, hogy megismertelek. Fantasztikus ember vagy.
Ha sikerül az átadás azt is megírom.” Anita (álnéven)

Születésnapi ajándék: Szerelmi vallomás titokban

Születésnapi ajándék: Szerelmi vallomás titokban

Nincs is nagyobb öröm, ha segíthetek és megvalósíthatom mások elképzeléseit, belebújhatok valakinek a bőrébe, megsejthetem, mit érez, mit szeretne elmondani. Drukkoltam a titkos órának is, amikor találkozhattak és meghallgathatták közösen a dalt, ami a szerelem hullámain szárnyal és ringat el. Egy csodálatos keringő született, titkos és vad üzenetekkel, hálával, rajongással, vággyal megtöltve.

Azért éppen 10 éve boldog házasemberként meglepődtem a felkérésen, kicsit vonakodtam is. De hát ki vagyok én, hogy ítélkezzek egy félresikerült sors gödréből valamilyen úton kimászó, éppen boldogságtól szárnyaló és az őt segítő ember felett. Nagy szeretettel vetettem bele magam az alkotásba.

Meg is érkezett a Csodálatos VISSZHANG:

“Drága Huba!

Megtörtént az átadás.

Olyan pillanatnak voltál a közvetítője, amit soha nem felejtünk el!!! Nem tudok elégszer hálás lenni. Azon gondolkodom, hogy fogom meghálálni.

Laci csak magához szorított és meg volt hatódva. Azt mondta, soha ilyet még senki nem tett érte. Ugye sajnos nekünk nem adatik meg a nyugodt szoba, süti, hangulat. Se idő, se tér.
Számítottam rá, hogy hatása lesz. De hogy ekkora. Arra nem.

Huba!
Nagyon köszönöm a munkádat! Az amit ti csináltok, az csoda. Soha ne hagyd abba.

Köszönöm hogy,megismerhettelek, hogy idegenként megértettél, segítettél. Nem könnyű így az élet. De ezekért a pillanatokért megéri.” Anita (álnéven)

Aztán csak áradt tovább a szeretet és a szó. Újabb levelet kaptam:

“Én azóta is a dal hatása alatt vagyok. Belém égtek a sorok.

Sokszor azon kapom magamat, hogy magamban dúdolom. Van, hogy korán megyek dolgozni, és kinn állok a megállóban egyedül a sötétben, csillagos ég, és fülhallgatón hallgatom.

Fantasztikus. Kiráz a hideg olyan jó.” Anita (álnéven)

Büszke vagyok, hogy megismerhettem igaz szerelmeket, azonban bízom abban is, hogy mindkét család sorsa rendeződik a fenntartható irányba.


Vágj bele te is bátran, és készülj Ajándékdallal!

Miért ne okoznál te is ilyen különleges ajándékot?
Nem csak az ünnepelt, hanem az összes jelenlévő élvezni fogja, téged pedig méltatni, milyen ötlettel rukkoltál elő.
Szívesen segítek. Neked is készülhet egy DAL SZERETETTEL.

Küldd be a történetet itt! A többi az én dolgom.

üdv, Street Gábor – Hubadúr
trubadúr