Szerenád páromnak: “Sokat gondolkodtam, be merjem-e vállalni…”

Esküvőre ajándék: vallomás egy szerenád

Kornéllal egy rendezvényen találkoztunk, ahol házigazda-ceremóniamesterként konferáltam. Azért keresett meg, hogy közelgő esküvőjükre a párjának segítsek meglepetést készíteni.

Kínos, ha az ünnepelt olyat kap, ami nem köthető hozzá, ami nem ő. Mert akkor az ajándékozás csak egy kötelező dolog lesz, és ez szerintem az ajándékot adónak se jó.

Ezért örültem meg a honlapodnak, hiszen nekem mindenképpen az egyediség, az eredetiség a legfontosabb, és az, hogy ilyen ajándékot biztosan más nem kap. Legalábbis pont ilyet, biztosan nem.

Boldogan és nagy szeretettel vetettem bele magam az alkotásba. Kornél kérte, hogy a nevében írjam meg, mintha ő énekelné a vallomást az abban a pillanatban már éppen a friss feleségének.

Olyan változatosan gyűjtötte össze Ritáról és a hozzá fűzött viszonyáról a gondolatokat, hogy igazán színes Hubadúr-dal kerekedett belőle, hol mókás, hol megható sorok váltották egymást.

Részletes Tálalási javaslatot küldtem el, hiszen nagy gyakorlatom van abban, hogy az esküvőkön hogyan hangozzanak el a dalok, amelyeket sokszor magam is előadok személyesen.

Izgultam értük ezen a szombaton is, mint minden dal átadásánál.

Végre megérkezett a CSODÁLATOS VISSZHANG:

“Esküvőnkön történt az átadás, 2017.09.16-án, és én ajándékoztam a feleségemnek. Nagyon meglepődött, és én is, hiszen ott és akkor hallottam én is először a dalt. Nekem is meglepetés volt.

Amikor felcsendült a dal, még senki nem tudta mi fog következni, habár a vőfély már felvezette picit, hogy mindenki nagyon figyeljen, mert a szövegnek nagy jelentősége lesz.

De amikor elkezdődött az ének, és mindketten tudtuk, hogy ez rólunk szól, a mi életünkről, nagyon megható volt. A vendégek is figyelték, és örültek, de azóta már itthon is többször meghallgattuk. Ízlelgetjük, értjük meg jobban a sorokat.

Azt üzenem, hogy merjék adni ezt a csodálatos meglepetést. Azért írom így, hogy “merjék adni”, mert mielőtt én is e mellett döntöttem, sokat gondolkodtam , hogy be merjem-e vállalni, hogy fog elsülni, milyen lesz a fogadtatás.

De mivel ez annyira egyedi, annyira különleges ajándék, hogy szerintem garantált a siker.

És ez annak is ajándék aki adja. Ezért is egy nagyon szuper dolog.

Nagyon szépen köszönöm még egyszer a dalt. Nagyon megérintett minket, és a vendégeket is. Igazán jól sikerült, tényleg benne volt minden ami fontos.

Azóta már itthon is meghallgattuk, az aranylemez pedig méltó helyére került, fel a falra.”

El is küldték nekem a képet róla. Köszönöm szépen, hogy megosztottátok velünk!

Büszke vagyok, hogy megismerhettem egy ilyen tisztán szerető párost.

Rita, Kornél, legyetek nagyon boldogok!


Vágj bele te is bátran, és készülj Ajándékdallal!

Miért ne okoznál te is ilyen különleges ajándékot?
Nem csak az ünnepelt, hanem az összes jelenlévő élvezni fogja, téged pedig méltatni, milyen ötlettel rukkoltál elő.
Szívesen segítek. Neked is készülhet egy DAL SZERETETTEL.

Küldd be a történetet itt! A többi az én dolgom.

üdv, Street Gábor – Hubadúr
trubadúr

esküvői fotó a párról: Elsik László